yA Bank kredittkort

yA Bank kredittkort kan skilte med at de ikke har årsgebyr. Det finnes flere kredittkort som har skyhøyt årsgebyr så dette er absolutt en fordel for kredittkortet. Kredittkortet har 50 rentefrie dager, noe som absolutt er konkurransedyktig da de fleste andre har 45 dager.

De har en nominell rente per måned på 1,60 %, den effektive renten vil være den samme som den nominelle hvis du velger å motta faktura per epost isteden for papirfaktura. Dette vil si at hvis du har et utestående beløp på 10.000 kr, og betaler dette 80 dager (50 dager + èn måned) etter varekjøpet vil dette koste deg 160 kr. Hvis du gjør et uttak vil du måtte betale 160 kr for 10.000 kr utestående i 30 dager da rentene påløper fra første dag. Dette gjelder også andre kredittkort.

En av de store fordelene ved yA Bank kredittkort er at det er ingen gebyrer ved uttak av penger, verken i Norge eller i utlandet. Det er ganske få kredittkort som i tillegg til gebyrfritt uttak i Norge gir dette i utlandet. Mange vanlige bankkort (debetkort) har gebyrer ved uttak av penger i utlandet, da vil du spare ganske mye ved å bruke yA Bank sitt kredittkort fremfor ditt vanlige bankkort. Rentene påløper fra dag 1, men du har muligheten til å overføre penger til kortet på forhånd slik at du slipper å bruke kreditten.

De har en maksimal kredittgrense på 50.000 kr noe som er litt under pari i forhold til konkurrentene som kan skilte med kredittgrenser opp til 125.000. Når du skal vurdere ulike kredittkort er det ikke alt for viktig hvilken maksimal kredittgrense de tilbyr da det ikke behøver å være ønskelig å ha en alt for stor kredittgrense i forhold til inntekten din.

Hos yA Bank kan du også få ditt eget design på kortet. Hvis du har et stilig motiv, kanskje kjæledyret ditt, kan du få dette på kortet. Et eget design på kredittkortet koster deg 175 kr. Når kortet blir fornyet med det samme bilde vil dette koste deg 100 kr.

Du vil få en reiseforsikring på kortet som vil gjelde for deg samt 3 medreisende hvis over 50% av reisen er betalt med kredittkortet. yA Bank kredittkortet gir deg også en gratis gjeldsulykkeforsikring og det er de alene om i markedet hittil.