Spionkameraer stjeler kortkoden din

Kredittkort

Hold et øye med området rundt minibanken når du tar ut penger ved hjelp av kort og sjekk særlig da kantene rundt selve banken. Kjeltringer kan bruke spionkameraer til å filme deg mens du taster inn koden din. Dette kan være kameraer som starter ved hjelp av bevegelse så kjeltringene trenger ikke å være i nærheten, de kan bare klistre opp kameraet sitt og gå unna og vente.

Hvis de klarer å filme deg så kan de etterpå prøve å stjele kortet ditt og klarer de det er veien kort til en minibank hvor de tar ut så mye som mulig før du får sperret kortet.

Bankene er ansvarlig for tapet ditt hvis du taper penger på denne måten eller at det er satt opp skimmingutstyr, men det er veldig mye styr og organisering for å få igjen pengene, det er mye bedre å være på vakt først som sist slik at det ikke skjer deg.

Vær også på vakt hvis du har personer som står tett inntil deg, ser du at de holder noe i hånda som du ikke vet hva er så kan det være et skjult kamera slik som disse, http://www.spyworld.no/products-page/spionutstyr/nokkelring-med-kamera/, http://www.spyworld.no/products-page/spionutstyr/skjorteknapp-med-spionkamera/, http://www.spyworld.no/products-page/spionutstyr/lighter-med-kamera/.

Det er nesten ingen grenser for hva slags form man får små spionkameraer i. Knapper, lightere, kleshengere, penner, belter, solbriller, bare fantasien setter begrensninger.

Legg igjen en kommentar