Reiseforsikring

Mange kredittkort har en reiseforsikring med kortet hvis du betaler for reisen med kortet. Det er verdt å nevne at du ikke alltid må betale for hele reisen med kredittkortet for å få med reiseforsikring, ofte kreves det at du kun må betale over 50% av summen for å få med reiseforsikringen.

Slik situasjonen er i dag tilbyr mange reiseforsikring, derfor er det ikke vits i å velge et som ikke har det. Du vil få de samme betingelsene både på kort med eller uten reiseforsikring.

Ikke alle reiseforsikringer er de samme

Når du skal vurdere de ulike kredittkortene er det viktig å se på vilkårene reiseforsikringen har. Noen reiseforsikringer tilbyr ikke bare kredittkorteier reiseforsikring, men også til 3 andre medreisende. Andre vilkår du bør være obs på er også egenandelen. Egenandelen kan variere stort og det er liten vits i å ha en reiseforsikring hvis egenandelen er for høy, dette kan føre til at du får tilbake bare en liten del av hva du mistet. Du bør også være på vakt på hva reiseforsikringen dekker, det er også ofte aldersbetinget vilkår på reiseforsikringene som for eksempel at reisende over 75 vil ikke være dekket at forsikringen hvis reisen har en lengde på over 21 dager. Dette er ting bør være klar over når du skal velge et kredittkort med reiseforsikring slik at du ikke får en falsk trygghet over hva forsikringen faktisk dekker.

Legg igjen en kommentar