Norges beste kredittkort!

Kredittkort

Når vi skal kjøpe oss en ny bil så velger vi oss den beste bilen. Når vi skal kjøpe oss et hus så kjøper vi det beste huset vi kan få. Det er ingen grunn til at du ikke skal velge deg det beste når det kommer til alt. Men hvis du skal ha deg et kredittkort så må vi bare fortelle deg om norges BESTE kredittkort.  Kortet vant testen i Dine Penger og har blitt omtalt som det beste kredittkortet av flere medier.

Derfor er dette kredittkortet det beste du kan få!

-3,65 % cashback på en rekke butikker rundt om i verden.

-3,65 % cashback på bensinstasjoner over hele verden

-Super god deal på strøm!

-81 øre per liter i rabatt på alle Esso stasjoner.

kort-365privatDet er ikke mange ganger vi gleder oss til å åpne opp kredittkortregningen når den kommer i posten. Men når regningen kommer så gleder vi oss til å se hvor mye vi har spart. Det som er veldig viktig er at du betaler regningen i tide, dette er ikke kredittkortet for deg som utsetter regningene. Da kan det fort bli veldig dyrt og du sparer definitvit ikke på det.

Og nå lurer du sikkert på hvordan du kan bli den heldige eieren av dette kredittkortet. Navnet på kortet er 365Privat og har noen av de kuleste motivene på kredittkortene sine. De har en svært enkel søknadsprosess men det kan ta noe tid, da de er svært nøye på hvem som får det. Men det er jo Norges Beste Kredittkort, så da har man vel tid til å vente.

Legg igjen en kommentar