Ludo Kredittkort

Idar Vollvik og Ludo mobil tilbyr nå et kredittkort gjennom yA Bank. Det er meget likt som kortet som tilbys av yA Bank kredittkort men det har en høyere effektiv rente. Ludo kredittkort gir en nominell rente på 1,92% per måned, da vil den effektive renten per år ligge på 23,04% hvis du velger å få faktura per epost, fordi det tilkommer nemlig et gebyr på papirfaktura på 35 kroner.

Kortet er nesten så gebyrfritt det går an, det er verken gebyr ved uttak av penger i minibank både i Norge og i utlandet. Det er heller ikke noe årsgebyr på kortet, noe som kreves av er kredittkort i dag. Har du dette i dag burde du bytte leverandør snarest, da så og si alle konkurrentene ikke har dette.

Du vil få 50 rentefrie dager på ludokortet, noe som må sies å være meget konkurransedyktig da de fleste konkurrentene ligger mellom 45 og 52 dager.

Kortet kommer med en kredittgrense på 50.000 kr, akkurat som kortet fra yA Bank, noe som må sies å være litt under gjennomsnittet. Men, selv om noen kort har en kredittgrense på 125.000 kr må ikke dette bety at du vil få dette. Kredittgrensen på Ludo kredittkort, og andre blir regnet ut i fra din inntekt og gjeld. For å få den høyeste kredittgrensen skal du nok ha en plettfri økonomi.

Alt i alt er Ludo kredittkort et kredittkort som føyer seg i rekkene, ludo kredittkort har ikke noen store konkurransefordeler enda men det er noe som kan forandre seg. Idar Vollvik har uttalt at det kan være aktuelt å gi Ludo kredittkortkunder ekstra fordeler hos for eksempel Ludo mobil.