Kredittkort som gir deg bitcoin hver gang du handler

Kredittkort

Vi liker alle sammen å få cashback på våre kredittkort når vi handler men veldig få av oss bruker det til noe. Noen konverterer poeng til penger, rabatter og nå kan du få konvertert til bitcoin. Det finnes flere programmer som lar deg få bonuspoengene eller cashbacken i bitcoin. Veldig mange tenker nok «hva skal jeg med bitcoin?» men det skal vi forklare deg. For bonuspoeng blir vanligvis bare liggende uten noe rente. Hvis du får cashback i bitcoin så skal den i teorien over tid bli mer verdt.

I denne artikkelen så skal vi fortelle deg litt om hvilke kredittkort-programmer for deg som ønsker et kredittkort med cashback i bitcoin. For å lage denne guiden så har vi fått hjelp fra Petter i cryptoguiden som har laget en guide for deg som vil kjøpe bitcoin.

Petter sier innledningvis at et kredittkort med cashback i bitcoin kan være veldig smart om man ikke ønsker å investere men fortsatt tjene litt bitcoin. Det er jo som oftest ikke veldig store summer det er snakk om når det kommer til cashback men det blir jo gjerne noen summer til sammen.

Disse bankene tilbyr kredittkort med cashback i bitcoin

Dette er alle banker/kredittkort som er registrert utenfor Norge, det betyr at du som regel må igjennom en litt annerledes prosess for å registrere en konto. Du må verifisere din identitet med et pass

Revolut

Revolut er ganske enkelt kanskje den mest geniale løsningen for deg som ønsker cashback i krypto. De satset veldig mot Norge en stund men ettersom reguleringer gjorde det vanskelig for dem å drive med utlån og kreditter så har de blitt en mindre synlig aktør. De tilbyr fortsatt bankkort til nordmenn hvor du kan få cashback i krypto.

Du kan velge om hvilken krypto du ønsker å få cashback i. Du kan når som helst konvertere kryptovalutaen du har tjent til norske kroner. Som du ganske enkelt kan f.eks bruke på noe eller du kan bruke det på å kjøpe aksjer som gjøres enkelt i Revolut Appen.

MCO kortet

Dette er et kort fra nettsiden Crypto.com. Her får du cashback i den valutaen som du foretrekker mest. Crypto.com er en anerkjent børs som brukes av flere nordmenn i dag og stadig flere finner veien til børsen som har gjort det veldig enkelt å kjøpe kryptovaluta. Du trenger ikke et kredittkort der for å kjøpe kryptovaluta.

Du trenger ikke kredittkort for å få cashback i krypto

Hvis du ikke ønsker et kredittkort så finnes det flere måter du kan få cashback i krypto men det er selvfølgelig noe mer begrenset enn den du får når du bruker kredittkortet. Nedenfor har vi lenket til noen av de beste appene du kan bruke for å få cashback i krypto ved å bruke affiliate-koder:

Bitcoin Rewards

CoinRebates

Fold

Lolli

Til slutt så vil vi komme med en liten oppfordring når det kommer til kryptovaluta. Det kan være veldig spennende og hvis man ser økte gevinster på cashbacken så kan det være fristende å putte litt av sine egne penger inn i bitcoin eller en annen kryptovaluta. Vi anbefaler at man ser på den enorme risikoen og setter seg inn i bitcoin før man investerer.