Søknad for kredittkort i Norge

Skal du sende en søknad om kredittkort i Norge må du ha et norsk personnummer og registrert adresse i Norge i folkeregisteret.

Er du nyinnflyttet til Norge kan det være vanskelig å få innvilget søknaden med en gang. Grunnen til dette er at bankene ser etter hvor lenge du har bodd i Norge og hvor lenge du har bodd på din nåværende andresse. Har du akkurat flyttet eller flyttet ofte kan det være vanskeligere å få kredittkort. Grunnen til dette er at bankene har sett en korrelasjon (sammenheng) mellom antall ganger flyttet den siste tiden samt svikt i betalingen.

De fleste bankene krever også at du har en fast jobb hvis du skal få en kredittkort i Norge. Denne jobben vil også bli vurdert etter hvor lenge du har vært ansatt i bedriften.

Det kan være vanskelig å få innvilget søknaden hvis du er nyinnflyttet til Norge med ny adresse og ny jobb, men noen kan være noe mer risikovillige enn andre. Derfor kan det lønne seg å søke på ulike kredittkort som ikke har noen årsgebyr. På den måten slipper du å betale ekstra hvis du får flere kredittkort innvilget.

Hos oss vil du få en komplett oversikt over kredittkort som tilbys i Norge, dette kan du se under sammenligning av kredittkort.

Vi håper at du har fått litt mer innsikt i hvordan du kan få innvilget et kredittkort i Norge og håper du får et kredittkort innvilget snart. Hvis ikke, er det bare å vente og din kredittverdighet vil stige etterhvert.

Lykke til!

Legg igjen en kommentar