Kreativ oppbevaring av kredittkortet

Kredittkort

Der de fleste av oss legger kredittkortet i lommeboken, med dertilhørende risiko for å få det hele stjålet eller forlagt ett eller annet sted, finnes det drøssevis av andre måter å oppbevare kredittkortene sine på. Noen kanskje ikke fullt så smarte, andre igjen direkte geniale. Spesielt på ferieturer er dette noe å tenke over, da det ofte er her risikoen er størst for at noe uønsket skal kunne komme til å skje.

De vanligste stedene å oppbevare kredittkortene sine er som sagt normalt i en lommebok, men spesielle pengebelter er også et yndet oppbevaringssted. Likeledes finnes det skjorter og trøyer med “hemmelige” lommer man kan ha dem i, og både solhatter, sko og strømper kan også brukes.

Synes man derimot ikke dette er noen god løsning, eller det av andre årsaker kan være litt upraktisk, kan man med enkle grep gjøre om en del andre ordinære ting til geniale kredittkortholdere. Eksempelvis kan man med en hullmaskin forsiktig klippe et lite hull i det ene hjørnet av kredittkortet, for deretter å henge det i enten en snor rundt halsen, eller et bånd av den typen med en liten karabinkrok i enden. Da kan man hurtig og enkelt koble kortet til og fra etter behov, samtidig som det oppbevares trygt og godt inntil kroppen uten å være i noen lommer. På denne måten kan man også oppbevare flere kort sammen, og det er enkelt å bytte fra en person til en annen, uten at man behøver å tilnærmelsesvis kle av seg for hver gang. Gratis er det også, i og med man får disse halsbåndene i alle mulige varianter som reklame, og et hull skal vel de fleste klare å lage, selv om de kanskje ikke har en hullmaskin tilgjengelig.

Er man av den litt mer avanserte typen, kan man gå til anskaffelse av egne kortholdere beregnet til dette bruket, spesielt til adgangskort finnes det mye fint, både med og uten snelle, og til å henge i beltet eller andre steder på kroppen. Stikk innom den nærmeste forhandleren av kontorrekvisita og se hva de har å tilby, og bruk gjerne egen fantasi.

Legg igjen en kommentar