Kjøp hundebur med kredittkortet

Kredittkort

Hundeburet her er et tilfeldig valgt eksempel med tanke på å beskrive en shoppingreise. Herunder ser vi på de mekanismer som trer i kraft før og etter at man har trukket kortet ved et nettkjøp.

Bruk av kredittkort eller debetkort er de vanlige betalingsmåtene i nettbutikk. Kredittkortene gir større sikkerhet ved reklamasjon, men beløpet vil gjøres rentebærende dersom det ikke nedbetales i løpet av kort tid. Men la oss først begynne reisen til kjøpet av hundeburet.

Ikke bare hundebur!

Hvor finner du et hundebur?

Med hundebur tenker vi på en praktisk innretning som hunden kan sitte i når du kjører bil. Det er anbefalt for økt sikkerhet i trafikken, se også billige-hundebur.com.

Men det vanlige er at din kundereise begynner på Internett, da mest sannsynlig Google. Med et enkelt søk på hundebur, får du opp flere alternativer.

Ofte vil de øverste linkene være sponset. Det betyr at noen betaler for å få annonsen sin vist akkurat når du søker på hundebur. Disse vil også tydelig være merket som annonser.

Under annonsene kommer den første naturlige linken. Eller mer presist det som Googles algoritmer har kommet fram til gir det beste svaret på spørsmålet du har skrevet eller søkeordet du har oppgitt.

Sannsynligvis vil det være en del nettbutikker på den første siden. Det er grei for at du kan sjekke ut utvalget og sammenlikne priser.

Vil du imidlertid ha litt mer nøytral informasjon om emnet, kan det for eksempel være bedre på å skrive «test av hundebur». Da er det mulig at det kommer opp en test hvor NAF har vurdert flere typer hundebur opp mot hverandre.

Slik betaler du

Nettbutikker har etterhånden blitt enkle å betjene. Det er heller ingen som ønsker å vanskeliggjøre akkurat denne delen av prosessen for deg når de driver salg over nettet.

Det vanlige er at du velger produkt, antall og går til den digitale kassen. Men bruk tiden du trenger når du først har kommet så langt. Noen steder er det et felt som er forhåndsavhaket, der du aksepterer å motta kundetilbud på epost. Fjern denne dersom du ikke ønsker å få bombet epostboksen din med reklame.

Men tilbake til spørsmålet om du bør bruke debetkort eller kredittkort når du kjøper på nettet. Her er situasjonen at mange faktisk anbefaler kredittkortet. Det er fordi loven gir deg noen fordeler ved akkurat slike kjøp som andre betalingsløsninger ikke gir, for eksempel hvis selgeren går konkurs før han rekker å sende deg varen. Les mer om dette på E24.

Alt i alt, er det enkelt og anbefalingsverdig å handle på nett med kredittkort (hvis man vet å begrense seg).