Hvilket kredittkort er best til å kjøpe VR sett?

Kredittkort

VR utstyr kan være dyrt, uansett om det er VE PC, Oculus eller et VR sett til Playstation. For mange kan kredittkort bli en løsning. Bruker du kredittkortet riktig kan du faktisk spare penger i form av rabatter eller bonuspoeng. Når vi først nevner spare, så skal vi også gi deg noen ekstra tips slik at du kan finne billige VR sett.

Slik finner du beste kredittkort til å kjøpe VR briller

Bruker du kredittkortet feil, så kan det bli fryktelig dyrt å kjøpe VR briller. Bruker du det derimot riktig så kan du som nevnt spare penger. Her skal vi vise deg hvordan du kan bruke et kredittkort til å spare penger når du skal kjøpe utstyr til VR. Det kan komme spesielt godt med om du skal kjøpe dyrt utstyr, som for eksempel en VR PC. Men, du kan jo selvsagt også bruke samme triks om du skal kjøpe noe med en lavere prislapp.

Noe av det viktigste å sjekke er om du kan få rabatt på nettbutikker som selger utstyret til Virtual Reality som du ønsker deg. Her kan for eksempel kredittkortet fra Komplett Bank gi deg 4 % bonus når du skal kjøpe utstyr på Komplett. Denne bonusen kan du bruke til å nedbetale utestående på kredittkortet, slik at dette i praksis er en rabatt.

Videre er det viktig å tenke over om du bruker kredittkort for å få rabatter, eller for å utsette betalingen. Dersom du er fornøyd med en rentefri betalingsutsettelse finnes det mange forskjellige kredittkort å velge mellom. Betaler du ned hele det utestående beløpet før forfall slipper du renter. Dermed kan du spare penger ved å bruke denne metoden.

Vil du derimot ha et kredittkort for å kunne dele opp beløpet over en lengre periode vil det være svært viktig å velge et kredittkort med lav effektiv rente. Jo høyere den effektive renten er, jo dyrere vil det være å nedbetale det utestående på kredittkortet. Her kan det være smart å innhente tilbud fra flere kortutstedere slik at du finner kredittkortet med lavest effektiv rente.

Spar penger på å finne laveste pris på VR sett

Når du har funnet et kredittkort som er gunstig for deg kan du gå i gang med å finne billigste VR utstyr. Selvsagt kan du besøke elkjop.no, og satse på at det er billig, men her er det mange løsninger som kan hjelpe deg med å spare penger. 

Det finnes mange nettsider som lar deg sammenligne priser på produkter fra flere nettbutikker. Ved å bruke disse kan du finne butikken som selger VR PC eller VR utstyr billigst. Dermed kan dette være nyttig å undersøke om du vil spare penger på din handel.

De norske nettsidene som sammenligner priser har som regel bare priser fra norske nettbutikker som selger VR utstyr. Vi vet at norske priser som regel er høyere enn prisene du får på utenlandske nettbutikker. Derfor kan vi også anbefale at du besøker Amazon eller ebay for å se om du kan spare penger ved å importere VR PC fra utlandet.