Hva gjør man når kredittkortregningen blir alt for høy?

Kredittkort

Vi har alle opplevd at kredittkortet gjerne går litt ekstra varmt og spesielt i disse før jul. Så hva gjør man når kredittkortet går litt varm? Det er nettopp dette vi skal prøve å svare på i denne artikkelen. For hvert år brukes det flere hundre millioner i kreditt og selv om de fleste betaler tilbake så er det veldig mange drøyer med betalingen.

Dersom du utsetter å betale kredittkortregningen så løper rentene veldig fort og renten er generelt veldig høy på kredittkort. Det er ikke uvanlig med over 20% i effektiv rente på et kredittkort. Selv om det gjerne er veldig små summer når det kommer til renter så blir det mye over tid. Hvis man f.eks har et kredittkort som man ikke har betalt over flere måneder så blir fort gjerne noen tusenlapper som forsvinner rett inn i resultatet til banken.

Hvis du har et ubetalt kredittkort så må du tenke rasjonelt, du må ikke gå inn på live-casinos.io for å prøve å vinne penger. Du må tenke på sikre måter å betale regningene dine på. Det betyr at man må finne gode kilder for å skaffe penger til å betale ned gjelden. Nedenfor er noen måter du kan skaffe penger til å betale ned kredittkortgjelden din:

Reduser skatten din

Veldig mange nordmenn betaler alt for mye i skatt og derfor får man gjerne igjen litt penger når skattemeldingen kommer. Veldig mange tror at man faktisk må vente på disse pengene, det trenger man ikke. Du trenger kun å logge inn på Skatteetaten sine nettsider for å finne ut hvor mye skatt du skal ha betalt inn. Så reduserer du skatten din så skatten blir korrekt og dermed så får du gjerne litt ekstra inn hver eneste måned. Dette «overskuddet» kan du bruke på å betale ned gjelden din med en gang.

Selg unna ting du ikke bruker

Vi har alle ting vi gjerne ikke bruker lenger og det er ting som for andre kan ha verdi. Det er utrolig hvor mye penger man kan få inn bare ved å selge ting man ikke bruker eller ikke trenger. Hvis du virkelig har lyst til å bli kvitt kredittkortgjelden din så selger du alt du måtte som du ikke bruker selv til gjelden er dekket inn. For mange så er dette en god øvelse som også får en effekt på hva man bruker penger på.

Jobb ekstra

Ikke alle har en jobb hvor det er mulig å jobbe ekstra men veldig mange har dette. Da er dette en ekstra fin måte å få inn ekstra penger til å betale ned gjelden. En vakt kan bety en tusenlapp ekstra å betale ned på gjelden. Det blir derfor raskt penger av dette og en svært effektiv måte å betale ned kredittkortgjeld på.

Til slutt så vil vi si at det å tenke igjennom forbruket å prioritere å betale ned gjelden er nok for veldig mange som ønsker å bli kvitt kredittkortgjeld. Det krever disiplin men da er det samtidig gjerne gjort veldig raskt. Det trenger ikke å være veldig komplisert og det trenger ikke å ta lang tid. Det fine med kredittkortgjeld er gjerne det at gjelden ikke er veldig høy.