Hva er kryptohandelsboter, og hvordan fungerer de?

Kredittkort

Automatisert kryptovalutahandel høres fantastisk ut, men hvordan fungerer en kryptohandelsbot?

Kryptovalutahandel er utfordrende siden det er mange variabler tilstede. Selv de mest erfarne handelsmennene sliter med å gjøre lønnsomme handler konsekvent, noe som skyldes deres menneskelige mangler.

Det har resultert i at automatisert kryptohandel er oppfunnet, noe som innebærer å bruke handelsboter for å automatisere handel. Det viste seg å være nyttig ettersom menneskelige mangler, som følelser, elimineres fra handel, noe som gjør dem mer sannsynlige for å lykkes.

Så, hva er kryptohandelsboter, hvordan fungerer de, og hvem kan bruke dem i handel for å for å øke vinnersjansene?

Hva er kryptohandelsboter?

Kryptohandelsboter er roboter som brukes til å automatisere handel. I utgangspunktet er det programmer som brukes for å gi spesifikke resultater i handel.

Selv om man kan bare gå til en kryptobot-handelsplattform og begynne å bruke handelsboter med forhåndsdefinerte regler, kan man også programmere dem slik at de passer egne handelsbehov. Man kan for eksempel endre innstillingene på en bot for å få den til å kjøpe en bestemt kryptovaluta til et bestemt tidspunkt eller pris, avhengig av kryptohandelsstrategien.

Kryptobot-handelsplattform tilbyr også backtesting-tjenester som lar man teste en slik strategi før den implementeres i handel. Dette reduserer risikoen betydelig når man går inn i en slik handel.

En annen viktig rolle kryptohandelsboter har er eliminering av menneskelige følelser fra handelsbeslutninger. Uansett hvor erfaren du er, kan du bli overkjørt av følelser og ta feil som kan koste deg masse penger. Det har å gjøre med handelspsykologi, og hvordan det påvirker kryptohandel.

Robotene utfører instrukser som ikke kan endres siden de ikke har følelser, noe som kan redde deg fra tap. De krever heller ingen tekniske ferdigheter på høyt nivå for å operere, noe som gjør dem til en god løsning for handel for tiden.

Hvordan fungerer en kryptohandelsbot?

Kryptohandelsboter er driftet av plattformer som Coinrule, Cryptohopper osv. Disse plattformene lager kryptohandelsboter med spesifikke regler som gjelder for handel, men man kan endre dem for å passe sine spesifikke mål.

Det kanskje mest imponerende med dem er at de kan handle 24 timer i døgnet, noe ingen mennesker kan gjøre. De kan programmeres til å utføre handler til bestemte tider, dag eller natt, basert på hvordan markedet beveger seg.

Noen roboter har spesielle funksjoner som skiller dem fra hverandre, for eksempel HODL-funksjonen på 3Commas. Dette er ikke bare handel, det hjelper deg også å kjøpe og være i besittelse av kryptovaluta automatisk ved å kjøpe til lave priser. Det er opp til deg å bestemme kryptoene du vil ha og velge en bot som skal hjelpe deg å oppnå det.

Flere anmeldelser av kryptoboter kan leses på Crypto Daily.

Du bør imidlertid vite at selv om handelsboter er gode for å automatisere handel, kan de være til ulempe hvis handelen ikke går etter planen. Dette er fordi de ikke kan endre instruksjonene som allerede er gitt.

Hvem kan bruke kryptohandelsboter?

Som tidligere nevnt, krever ikke kryptohandelsboter spesiell programmering eller andre ferdigheter å bruke. Derfor kan selv en fullstendig handelsnybegynner bruke dem til handel.

Selvsagt er erfarne handelsmenn også i fare for å la følelser eller andre problemer komme i veien når man skal utføre handel. Derfor bruker de noen ganger handelsboter som en slags hjelpemiddel, for eksempel når de skal utføre en handel om natten.

Man kan ikke handle hele dagen og hele natten, så handelsboter kan godt være nyttige til slike tider, eller når man er opptatt med noe annet.

For å oppsummere – alle bruker kryptohandelsboter, hvis ikke fordi de er nye og med liten erfaring, så fordi de ikke kan utføre handelen selv på det beste tidspunktet.

Lær mer om hvordan du tjener penger på kryptohandelsroboter og ikke blir lurt.

Kan kryptohandelsboter hjelpe deg å handle?

Kryptohandelsboter kan hjelpe deg i din handel, spesielt hvis du er nybegynner. Ta deg tid til å lese om hvordan hver kryptohandelsbot på plattformen du velger fungerer, og husk at en kryptohandelsbot ikke er en garanti for at du vil tjene penger.