Hadde Elvis kredittkort?

Kredittkort

Det påstås at Elvis Presley ikke hadde noe kredittkort, men alltid gikk rundt med en stabel kontanter, fordi han ikke stolte på denne nymotens teknologien disse kortene innebar. Dette er feil, og Elvis Presley hadde faktisk opp til flere kort. Mange av dem sirkulerer på diverse salgssider på internett, så også du kan eie et av Elvis’ kort, bare du blar opp nok kroner. Eller trekker ditt eget kredittkort, for å holde oss til den korrekte terminologien.

Som en kuriositet kan du altså nå også få Elvis’ kredittkort i dobbelt forstand, du kan simpelthen få ditt eget kredittkort, med motiv av Kongen på, enten i form av et bilde av Elvis utgitt av din egen kortutsteder, eller via hans “Elvis Presley Charitable Foundation”, som i samarbeid med Visa har utgitt et Platinum Visa kredittkort kun for medlemmer av fanklubben. Kortet leveres med fire forskjellige bilder fra Elvis’ livekonserter, og et av dem med et bilde tatt utenfor Graceland.

Ikke bare er bildene trykket på kortet sjeldne og kun utgitt på nettopp disse, men kredittkortene gir fordeler ved kjøp av varer og produkter i fanklubbens nettbutikk, samt deler av beløpet det handles for går til veldedige formål via Elvis’ veldedighetsforening. En vinn vinn situasjon for alle parter, med andre ord.

Legg igjen en kommentar