Gebyrfri.no Visa Gold

Gebyrfri.no Visa Gold kredittkortet er en av de få som leverer et kort som er faktisk er gebyrfritt. De har som mange andre ikke noen årsgebyr på kredittkortet, noe som er blitt ganske vanlig i markedet. De fleste som tilbyr kredittkort har ikke årsgebyr på kortene lenger. Gebyrfri.no har også en konkurransedyktig effektiv rente på 22,44%, og en lavere effektiv rente enn for eksempel remember card.

Det som er verdt å merke seg med Gebyrfri.no kredittkortet, er at de ikke har gebyr ved uttak i minibank. Det finnes mange kredittkorttilbydere i dag som har skyhøye gebyrer ved uttak, det har ikke Gebyrfri.no. Hvis du i dag betaler gebyr ved uttak i minibank med kredittkortet ditt, kan du spare mye penger på dette i løpet av et år, når konkurrentene tar alt fra 35 kr + 1% til 4% for uttak. Hvis du for eksempel tar ut 1 000 kr vil det da koste deg 40-50 kr, og det skal ikke så mange uttak til før det begynner å koste uforholdsvis mye.

Med kredittkortet fra Gebyrfri har du 50 rentefrie dager, dette er også meget konkurransedyktig da konkurrenten ligger på alt fra 30 til 52 dager. Det normale er å levere 45 rentefrie dager. De har også en kredittgrense på 100.000 kr så dette burde holde for de fleste.

En annen fordel ved gebyrfrikredittkortet er at de har reiseforsikring på kortet. Dette er det ikke alle konkurrentene som kan levere, og er noe som er fordelaktig å ha. Som de fleste andre må du minst ha betalt 50% av reisen med kredittkortet for at den skal være gyldig, og ha en egenandel på 500 kr. Reiseforsikringen dekker ikke bare den personen kortet står på, men også 3 personer i tillegg til korteier.

Fullstendig prisliste for Gebyrfri.no Visa Gold

ŏrsgebyrKr 0
EtableringsgebyrKr 0
Varekjø›psgebyr inn-/utlandKr 0
Kontantuttaksgebyr inn-/utlandKr 0
ePostfaktura / postfakturaKr 0
OvertrekksgebyrKr 0
Purregebyr i hht statens satserKr 0
Valutap†åslag1,75 %
Nominell rente varekjø›p20,42 %
årlig eff. rente varekjø›p (nedbetaling)22,44 %
Nominell rente kontantuttak26,40 %
ŏrlig eff. rente kontantuttak29,84 %
Rentefri betalingsutsettelse (varekjø›p)Inntil 50 dager
؝vre kredittrammeInntil Kr 100.000
Prisliste for kredittkortet Gebyrfri.no Visa Gold