Cresco Gold

Cresco Gold er et kredittkort i Cresco-serien som er kredittkort utstedt av DnB Nor. Betingelsene på dette kortet må sies å være konkurransedyktige, en av de store fordelene på dette kortet er helt klart den effektive renten, den nominelle renten på kortet er 17,2 %, mens den effektive ligger på 18,62%. Dette må sies å være en forholdsvis lav rente når en ser på konkurrentene.

Med Cresco Gold kan du få en kredittgrense på inntil 100 000 kr, ikke alle får denne kredittgrensen, det blir beregnet ut i fra din inntekt og gjeld. Denne kredittgrensen er også i øverste hylle når det kommer til andre kredittkort som leverer en kredittgrense på 50.000-150.000 kr. Har du en gjennomsnittlig, eller over gjennomsnittlig lønn vil en slik grense holde lenge.

Cresco Gold har heller ingen årsgebyr, her føyer de seg inn i rekkene blant de andre kredittkortene som heller ikke har dette lengre. Har du et årsgebyr på kortet ditt i dag burde du sterkt vurdere å bytte kredittkort.

En annen fordel ved bruk av Cresco Gold er at kortet kommer med en reiseforsikring. Dette må sies å være en stor fordel da ikke alle de andre kortene kan tilby dette. Hvis du betaler over 50% av transportkostnadene med Cresco Gold vil alle i hustanden være dekket eller inntil 3 medreisende.

Cresco Gold har kun 45 rentefrie dager, dette kan andre kort slå. Andre kredittkort gir opptil 52 rentefrie dager, så dette er et punkt som trekker dette kortet ned. Med 45 rentefrie dager vil det bety i praksis at hvis du bruker kortet for eksempel 1. mars, vil du måtte betale dette 15. april.

Fullstendig prisliste for Creco Gold

ŏrsavgiftkr 0
Administrasjonsgebyrkr 0
Varekjø›p inn-/utlandkr 0
Minibank inn-/utlandKr 35 + 1,5 %
Skranke inn-/utland i bank/postkr 75 + 0,5 %
Overtrekksgebyr pr må†ned0,5 % minimum kr 50
Nyutstedelse av mistet kortkr 30
Erstatning av PIN-kodekr 20
Valutapå†slag ved omregning fra annen valuta1,75 %
Nominell rente pr å†r17,2 %
Fullstendig prisliste for Cresco Gold