Cresco Car

Cresco Car  er et Visa kredittkort som gir deg rabatt på bensin. I motsetning til mange andre er ikke dette kredittkortet bundet til en spesiell kjede. Både Statoil og Shell har sine egne kort men da må du kjøpe bensin på den kjeden du har fått kortet fra.

Cresco Car gir deg hele 4% rabatt på bensin, noe som betyr at du vil spare ca. 40-50 øre per liter. Bruker du bil aktivt er det helt klart at du vil spare penger ved å bruke dette kredittkortet hvis du betaler innen de rentefrie dagene. Hvis ikke du betaler innen de rentefrie dagene er Cresco Car noe dyrere enn andre kredittkort. De ligger cirka 5 % over renten til konkurrentene og du må ikke finne på å gjøre uttak i minibank med dette kortet, det vil koste deg 4% av beløpet du tar ut.

Alt i alt er Cresco Car et meget fordelaktig kort for sitt formål. Du får muligheten til å kjøpe bensin der det er billigst, og få 4 % i rabatt, noe som kan beløpe seg til store summer i løpet av et år. Det som er verdt å merke seg er at Cresco Car ikke gir rabatt på bensin hvis du handler bensin på kortet for mer enn 25.000 kr. Det vil si at du maksimalt kan spare 1.000 kr i året ved å bruke dette kortet, og da må du også sørge for å betale i tide.

I tillegg til rabatten du får ved kjøp av bensin vil du også få 4 % rabatt på alt du handler på bensinstasjonen, samt rabatt på ulike leiebilforetak og hotell.

Fordeler

  • Ingen årsgebyr
  • 4 % rabatt på bensin og varer på bensinstasjonen

Ulemper

  • Noe høyere rente enn konkurrentene

Legg igjen en kommentar