Cresco Active kredittkort

Cresco Active kredittkortet har et årsgebyr på 150 kr, noe som er relativt dårlig da mange andre kredittkort ikke har årsgebyr i det hele tatt. Så planlegger du ikke å bruke kortet aktiv vil det lønen seg å gå for et kort uten årsgebyr.

Cresco Active har en helt OK effektiv rente på 21,56%. Dette er helt på linje med konkurrentene og ikke spesielt lavt. Men, det er billigere rente enn hvis du for eksempel bruker mastercardet som følger med en totalpakke hos DnB.

Med dette kredittkortet vil du måtte betale 35 kr pluss 0,5% av beløpet du tar ut i gebyr ved uttak i minibank. Dette må sies å være på linje dette her også. Det finnes kort med høyere prosentandel, men det finnes også rimeligere kort. Ønsker du å lete etter rimeligere kort kan du gå til sammenligning av kredittkort.

CrescoActive har 45 rentefrie dager som også er på linje med konkurrentene. De har en kredittgrense på 75 000 kr og har ikke reiseforsikring.

Alt i alt er dette ikke et spesielt godt kredittkort. Ingen av betingelsene er særlige gode i forhold til konkurrentene.

Legg igjen en kommentar