Cresco Access kredittkort

Cresco Access kredittkort har ikke noe årsgebyr, noe som er positivt. I dag har mange kredittkort fjernet årsgebyret så Cresco Access er ikke alene om dette. De har en effektiv rente på 21,70% noe som er helt vanlig i markedet i dag.

Et av punktene hvor Cresco Access skiller seg spesielt positivt ut er gebyret ved uttak av penger. Ved uttak av penger i minibank må du bare ut med 10 kr, noe som er betydelig lavere enn mange av de andre tilbyderne. Vanligvis krever de 35 kr pluss en prosentandel av hva du tar ut.

Cresco Access har ikke noen rentefrie dager, dette er meget dårlig med tanke på at mange andre har opptil 52 dager. Så hvis planen er å kjøpe varer og få en måneds utsettelse er dette kortet ikke for deg.

Kredittkortet har en maksimal kredittgrense på 75 000 kr noe som er i toppsjiktet. Merk at ikke alle får denne summen. Det avhenger av inntekt, lån og andre preferanser banken har. Access har heller ikke noen reiseforsikring, men dette er heller ikke kortet en kjøper en reise med.

Alt i alt er Cresco Access kredittkortet for dem som ønsker å ta ut penger med kredittkortet, da de har et lavt uttaksgebyr. Dette er ikke kredittkortet for dem som ønsker å utsette betalingen eller kjøpe reise med kredittkortet.

Legg igjen en kommentar