Cashback

Kredittkort

Det finnes mange kredittkort på markedet i dag, noen må du betale for og andre er helt gratis. Men det du faktisk bør se på er om du får noe igjen for å bruke kredittkortet. Det vil si at du får en gitt prosent av beløpet du bruker i rabatt fra kredittkortet eller du kan få det i poeng. Hvis du er svært disiplinert så kan du nyte godt av alle disse forskjellige kortene. For at du ska få litt inspirasjon så har vi laget en liten liste over kredittkort som gir svært gode «cashback» eller rabatter.

Diners/SAS Mastercard

Her kan du samle poeng på hvert eneste kjøp du gjør. Poengene kan du igjen bruke på reiser eller utvalgte nettbutikker. Hvis du f.eks skal til NYC på ferie så kan du faktisk kjøpe en vanlig økonomibillett så kan du oppgradere denne med dine Eurobonuspoeng.

Trumf Kredittkort

Hvis du handler mye på Kiwi,Meny eller Joker så har du nok garantert et trumfkort. Da tjener du poeng på hver handel du gjør. Hvis du heller skaffer deg et Trumf kredittkort så kan du tjene ennå mer poeng. Poengene kan du også overføre over som Eurobonuspoeng. Trumfpoengene kan du også bruke på en rekke utvalgte butikker, den mest kjent er kanskje Flust.no.

Shell Mastercard

Dette er kortet for deg som har en Shell Stasjon i nærheten og kjører mye bil. Her får du hele 40øre/litern i rabatt. Dette blir fort penger over tid. I tillegg så har du 1% på alle kjøp som du gjør på dette kredittkortet.

Norwegain Kredittkort

Dette er for deg som ønsker en gratis ferie neste år. Ved å bruke Bank Norwegian sitt kredittkort tjener du opp poeng for hvert eneste kjøp du gjør. Disse poengene kan du så bruke på Norwegian reiser. Siden Norwegian også er i sterk utviking så kanskje du kan reise på en drømmeferie neste år.

Legg igjen en kommentar