Boardingkort

Kredittkort

Viste du at når du reiser med både SAS og Norwegian så kan du bruke ditt kredittkort istedenfor en bookingsreferanse. Dette gjør at du kan bare stikke kortet ditt inn i en av de mange «Sjekk-Inn-Automatene» på flyplassen og din bestilling vil dukke opp.  Men det er ikke her det stopper, dette er starten på en revulusjon innenfor teknoligen som du kan legge i et kredittkort.

SAS har lansert «Travel Pass» på kredittkort

Dersom du reiser mye med SAS så kan SAS Travel Pass være tingen for deg som ønsker å spare tid og penger. Her har du et kredittkort som er kobla opp mot en konto i SAS. Du kan enkelt bestille billetter på nett, men du blir ikke trukket før du fysisk har boardet flyet. Forløpig gjelder dette produktet kun for flexbilletter, men det er ventet at dette er fremtidens bruk av kredittkort.

boardingkort-flightTenk om du kan fly på kredittkortet ditt?

Det er helt klart at kredittkortet ditt begynner å få vinger og kan få deg hvor som helst i verden. I tillegg så har jo ofte flyselskapene egne kredittkort som gjør at du samler poeng som du kan bruke på din neste ferie enten som oppgradering eller hvis du reiser mye så kan du få reisen helt gratis. Hva blir det neste?

Kredittkort gir deg komfort

I tillegg til at du kan reise på kredittkortetså kan du også få en ekstrem komfertabel reise med kredittkort. De store kredittkortselskapene har satset tungt på lounger på noen av verdens største flyplassen. Her kan du få deg en god drink og et bedre måltid mens du venter på å boarde flyet ditt.

Legg igjen en kommentar