4 grunner til at sex er bra for helsen

Kredittkort

Sex er deilig og beriker vårt liv. Det er mange grunner til at ensomme mennesker ofte er sykere og i mental ubalanse, men lite sex kan være en av dem. Seksuell utfoldelse hjelper oss på mange måter i dagliglivet, fordi det gir oss mer overskudd. Men dette er ikke alt, her skal vi se på flere grunner til at sex er bra for helsen.

Sex er en treningsøkt

Det er ingen tvil om at sex er en fysisk aktivitet. Det er vanlig å si at det kan sammenlignes med en treningsøkt. Dersom man har sex jevnlig, vil man altså slippe unna med mindre trening. Kanskje man endelig kommer inn i de sexy klærne man kjøpte for 15 år siden.

Sex gir trygghet og selvtillit

Føler man seg trygg kan man utforske seg selv og sin partner. Man tar på seg sexy undertøy og kjenner seg totalt fri. Man får utspill for sine drømmer. Dette er sunt fordi man slapper av på en måte som gir full restitusjon. I en travel hverdag kan det være nøkkelen til god helseeffekt.

Man øker blodgjennomstrømningen

I dagens samfunn er det tydelig at vi sitter for mye. Ikke bare foran TV, men også på arbeid. Det fører til at blodgjennomstrømningen blir dårligere og vi kan få helseproblemer. Når man kler på seg forførende undertøy, vil man kjenne blodet strømme og man føler seg både yngre og mer sexy.

Sex øker hjernevirksomheten

Man vet at demens kan oppstå tidlig i livet og kan komme av ensomhet, ensformighet og alkoholisme. Men når man har sex vil man la fantasien fly og gjøre oss friskere. Hjernen jobber på høyt gir og skaper stor aktivitet i hjernen. Dopamin og Serotonin bugner over, og man vil bare rive av partneren de sexy plaggene og komme i gang.