de beste kredittkortene finner du på kredittkortene.com

Svindel

Etter at kredittkort er blitt et vanligere har kredittkortsvindel blitt mer vanlig. Flere tusen nordmenn opplever dette hvert år. Men hva kan du gjøre for å forhindre at dette skjer? Vi har laget en liten liste over hva du kan gjøre for å forsikre deg mot svindel.
-Legg aldri PIN-kode sammen med kredittkort

-Vær flink å skjule koden når du handler i butikk eller tar ut penger i minibank

-Gi aldri fra deg kortet

-Dobbelsjekk alltid et beløp når du signerer

-Følg fortløpende med på din kontoutskrift

-Ta alltid vare på kvitteringene

Har du blitt svindlet eller mistenker at noen har svindlet deg?

Da må du snarest ta kontakt med banken og sperre kortet. I tillegg så må du holde et godt øye med alt av transaskjoner. I tillegg så bør du også holde øye med evt. kredittvurderinger som kan komme i posten.

Hvem dekker tapene?

Banken har ansvaret for at ditt kredittkort ikke blir misbrukt i nesten alle tilfeller vil banken kompensere deg for dine tap innen kort. Dersom du har opptrådt uaktsomt som f.eks å legge pinkoder sammen med kredittkortene så kan du bli holdt ansvarlig selv.

Norwegian-kortet er rentefritt i opp til 6 uker - og du får bonuspoeng hver gang du handler.Ved eff rente 22,4%, 15000,- over 12 mnd. Totalt 16.711,-
Ikano Visa kort med bensinstasjon og drivstoffsrabatt 1%. Gratis å opprette. Ingen årsavgift.Ved eff rente 22,4%, 15000,- over 12 mnd. Totalt 16.711,-

Skriv et svar

  • Relaterte poster

  • Artikkelarkiv

  • ——-
    Kontakt oss

  •