de beste kredittkortene finner du på kredittkortene.com

Pass på kortsvindel når du reiser

Selv om kortsvindel ligger på et lavt nivå i Norge, er nordmenn fortsatt utsatt på reise. Dette gjelder i all hovedsak reiser utenfor Europa, og særlig til USA. En stor del av forklaringen ligger i at disse landene ikke har tatt i bruk chip-teknologien. USA ligger som vanlig etter teknologisk, men chip vil komme der også ganske snart. Bruker du magnetstripen for å betale, er faren for å få magnetstripen kopiert større.

Det er vanskelig å bruke kortet kun på steder med chip i mange land, men spør ihvertfall etter muligheten hvis du ikke ser den umiddelbart.

Nettbanken avslører imidlertid om du har blitt lurt. Sjekk derfor nettbanken ofte, særlig om du har vært utenlands. Et annet virkemiddel er å begrense disponibel saldo på lønnskontoen – tøm kontoen selv,før svindlerne gjør det.

Norwegian-kortet er rentefritt i opp til 6 uker - og du får bonuspoeng hver gang du handler.Ved eff rente 22,4%, 15000,- over 12 mnd. Totalt 16.711,-
Ikano Visa kort med bensinstasjon og drivstoffsrabatt 1%. Gratis å opprette. Ingen årsavgift.Ved eff rente 22,4%, 15000,- over 12 mnd. Totalt 16.711,-

Skriv et svar

  • Relaterte poster

  • Artikkelarkiv

  • ——-
    Kontakt oss

  •