de beste kredittkortene finner du på kredittkortene.com

Kredittkort – tenk på dette før du søker

Mange tar opp kredittkort uten helt å vite hva de går til. Selv har vi satt opp en liten påminnelse til deg som ikke helt er sikker på hva du søker på og hvorfor du skal ha et kredittkort. Rett og slett en guide til deg som skal søke om kredittkort uten helt å være oppdatert på hvilke fordeler og ulemper som finnes ved en slik ordning.

Tenk på hva du skal bruke det til.

Har du egentlig tenkt på hvilke transaksjoner du skal utføre med kortet? Noen ting er enklere enn andre. For eksempel er såkalte bensinkort svært gunstige å ha dersom du til stadighet fyller bensin på bensinstasjoner som har rabattordninger for enkelte kredittkort.

Har du behov for et kredittkort?

Hva er det som gjør at du i den hverdagen du lever i nå har behov for utvidet mulighet for korttransaksjoner? I mange tilfeller er det jo nettopp et mangel på behov, men et ønske om å skaffe det – som gjør at man ender opp i gjeld man ikke kan betale tilbake.

Norwegian-kortet er rentefritt i opp til 6 uker - og du får bonuspoeng hver gang du handler.Ved eff rente 22,4%, 15000,- over 12 mnd. Totalt 16.711,-
Ikano Visa kort med bensinstasjon og drivstoffsrabatt 1%. Gratis å opprette. Ingen årsavgift.Ved eff rente 22,4%, 15000,- over 12 mnd. Totalt 16.711,-

Skriv et svar

  • Relaterte poster

  • Artikkelarkiv

  • ——-
    Kontakt oss

  •