de beste kredittkortene finner du på kredittkortene.com

Hvis kortet blir stjålet

Skulle man være uheldig og oppleve å få kredittkortet sitt stjålet, er det av aller høyeste viktighet at man umiddelbart kontakter utsteder og får det sperret. Derfor må man alltid ha full kontroll på hvilke kontaktmuligheter man har, hvor man enn befinner seg i verden.

Her hjemme i Norge er det som regel et døgnbemannet telefonnummer man kan ringe, men skal man utenlands kan det være lurt å på forhånd lage seg en liste til å ta med seg på reisen.

Man bør også sørge for å orientere seg litt hvilke andre muligheter som finnes for å kontakte utsteder, da risikoen for at hvis man først blir bestjålet, også blir frastjålet mobiltelefonen sin. Eller den ikke virker i akkurat det landet man befinner seg i.

Norwegian-kortet er rentefritt i opp til 6 uker - og du får bonuspoeng hver gang du handler.Ved eff rente 22,4%, 15000,- over 12 mnd. Totalt 16.711,-
Ikano Visa kort med bensinstasjon og drivstoffsrabatt 1%. Gratis å opprette. Ingen årsavgift.Ved eff rente 22,4%, 15000,- over 12 mnd. Totalt 16.711,-

Skriv et svar

  • Relaterte poster

  • Artikkelarkiv

  • ——-
    Kontakt oss

  •