de beste kredittkortene finner du på kredittkortene.com

Husk kredittkort med på sommerferien

Nå nærmer det seg snart sommerferie og da er man nødt til å skaffe seg noen kredittkort. Ja, du hørte faktisk riktig – kredittkort i flertall. For om man drar på utenlandsreise skal man være helt sikker på at man kan betale for seg når man går rundt – selv om lommeboken forsvinner.

Sommerferie er dessverre også høytid for frekke lommetyver. Barcelona er et godt eksempel på en by der veldig mange nordmenn sliter med å bli frastjålet lommeboken, og politiet i disse europeiske metropolene får et titalls anmeldelser hver dag fra folk som har fått frastjålet kredittkort og penger.

Norwegian-kortet er rentefritt i opp til 6 uker - og du får bonuspoeng hver gang du handler.Ved eff rente 22,4%, 15000,- over 12 mnd. Totalt 16.711,-
Ikano Visa kort med bensinstasjon og drivstoffsrabatt 1%. Gratis å opprette. Ingen årsavgift.Ved eff rente 22,4%, 15000,- over 12 mnd. Totalt 16.711,-

One Response to “Husk kredittkort med på sommerferien”

  1. Mads Says:

    En ting til. Skal du bruke bookingnettstedene til å booke hoteller er det et par ting som bedrer situasjonen for deg dersom noe senere går galt. Du kan stå mye sterkere hvis du betaler med kredittkort. Da kan du gå til kredittselskapet i ettertid hvis du ikke har fått det du har betalt for.

Skriv et svar

  • Relaterte poster

  • Artikkelarkiv

  • ——-
    Kontakt oss

  •